Caramba

Lecksuch-Spray

Szivárgáskereső spray

CARAMBA Aktiv Lecksuch Spray a tömítetlenségek jelzésére szolgál a gáz és sűrített levegős rendszereknél. Nem gyúlékony nem lép reakcióba sem gázokkal (kivéve oxigén) sem hűtőközegekkel. -15°C és 50°C között alkalmazható

Super

Caramba SUPER

Caramba SUPER egy többfunkciós olaj, mely rozsdaoldóként, kontakt sprayként, korrózióvédő szerként és fémápoló szerként hat. Az iparban és a kézműiparban univerzálisan használható.

Graphit-Ol

Nagyteljesítményű grafit olaj

Magas nyomáson rendkívül jó kenési tulajdonságokkal rendelkezik. -30°C és 450°C között használható. Nedves környezetben ideális kenőhatás.

Electronic-reiniger

Elektronika tisztítószer

A CARAMBA HighTec Elektronika tisztítószer egy különleges szer villamos berendezésekhez. Gyorsan és megbízhatóan eltávolítja az elgyantásodott kontaktzsírt, oxid és szulfidrétegeket. Gyorsan megszünteti a magas átmeneti ellenállást.

Schweis-Schutz

Nagyteljesítményű hegesztésvédelem

Optimálisan alkalmazható elektromos és védőgázas acél, alumínium és rozsdamentes acél (Nirosta) hegesztéshez. Nem éghető.

Druckluftspray

Intenzív sűrített levegő spray

Tiszta és száraz sűrített levegő, 360°-os szeleppel. Gyúlékony, fluor, klór, szénhidrogénektől mentes, szagtalan, oldószer nélkül.

PTFE-Spray

Többfunkciós PTFE-spray

A CARAMBA Többfunkciós PTFE-sprayt olyan részek kenésére használják, melyek magas nyomás és szélsőséges hőmérséklet (-30 °C és 250°C között) hatásának vannak kitéve.

Zink-Spray

Cink spray mattszürke

A CARAMBA Cink spray mattszürke egy gyorsan száradó, korrózióvédő, töltőanyag tulajdonságokkal rendelkező lakk.

Rostloser Rasant

Nagyteljesítményű "Rasant" rozsdaoldó

Extrém gyorsan oldja a rozsdát. Hatásosan eltávolítja a ragasztóanyag maradékot, szennyező kérget és az elgyantásodott részeket. Szilikont nem tartalmaz.

Schmierfett

Többcélú nagytelyesítményű kenőzsír PTFE-tartalommal

A CARAMBA Többcélú nagyteljesítményű kenőzsír egy PTFE-t tartalmazó szagtalan, semleges kenőzsír.

Kupferspray

Nagytelyesítményű réz spray

A CARAMBA Nagyteljesítményű réz spray használata megkönnyíti olyan alkatrészek ki és beszerelését, melyek magas hőmérséklet hatásának vannak kitéve, vagy rozsdásodás miatt beszorulnak.

Haftschmierstoff

Nagyteljesítményű tapadó kenőanyag

A CARAMBA Nagyteljesítményű tapadó kenőanyag egy semleges, tartósfolyásra képes és igen jól tapadó kenőanyag olyan igényes tribológiai feladatokra, ahol a berendezés egyes részei magas nyomás, ütés és rezgés hatásának vannak kitéve.

Silikonspray

Nagyteljesítményű szilikon spray

A CARAMBA Nagyteljesítményű szilikon spray egy többfunkciós kenő és ápolószer fémre, műanyagra és gumira. A szert bevizsgálták az élelmiszer - feldolgozóipari alkalmazásra.

Starthilfe

Hideginditó - Start spray

Hidegindító benzin és dizel motoroknál -30°C. Minden évszakban megbízhatóan működik.

Edelstahl-reiniger

Intenzív rozsdamentes acél tisztító

Véd a szennyeződés és lepedék ellen. Antisztatikus és ápoló hatású. Élelmiszer-feldolgozó ipari használatra alkalmas (NSF tanúsítvány)

Multiol

Nagyteljesítményű multifunkciós kenő spray

Nagyon jó kenési tulajdonságok, kiválóan kiszorítja a nedvességet, jó eloszlási képesség.

Rostloser MoS2

Intenzív MoS2 rozsdaoldó

A CARAMBA MoS2 rozsdaoldó egy szilárdanyag tartalmú kenő és kúszóolaj. Az MoS2 rozsdaoldó jó tartósfolyási képességgel rendelkezik és gyorsan kilazítja a berozsdásodott csavarkapcsolatot.

Eisrostlöser

Power rozsdaoldó

A CARAMBA Power rozsdaoldó egy négyszeres hatású rozsdaoldó, mely rendkívül gyorsan fellazítja az elrozsdásodott részeket.

Kontaktspray

Kontakt spray

A CARAMBA Expressz kontakt spray megszünteti a gyújtásrendszer nedvesség okozta meghibásodását.

Bremsen-Reiniger

Aktív féktárcsa tisztító

A CARAMBA aktív féktárcsa tisztító egy különleges új termék mindenféle acél, alumínium, krómozott és lakkozott felületű keréktárcsa tisztítására.

Bremsen - Service Spray

High-Tech Fék karbantartó spary

A CARAMBA High-Tech fékkarbantartó spray az ABS és ESP rendszerrel együttműködő, fékkarbantartására szolgáló különleges kenőanyag, mely megakadályozza a féknyikorgást.

Zink-Spray alu-hell

Nagyteljesítményű cink spray

Áthegeszthető és lakkozható. A DIN EN ISO 9227 szabvány alapján elvégzett sóköd teszt eredménye szerint a védőhatás 144 órát (alu világos) ill. 1.140 órát (mattszürke) meghaladóan áll fenn. +200°C-ig (alu világos) ill. +600°C-ig (mattszürke) hőálló

Weises Sprühfet

Fehér többcélú zsír spray

A CARAMBA Fehér többcélú zsír spray egy sokoldalúan alkalmazható kenőanyag mindenféle, erős igénybevételnek kitett részek kenésére és korrózió elleni védelmére.

Caramba 70

Caramba 70

A CARAMBA 70 egy többfunkciós olaj ismertebb nevén WD-40, mely rozsdaoldóként, kontakt sprayként, korrózióvédő szerként és fémápoló szerként hat. Az iparban és a kézműiparban univerzálisan használható.

Bohr- und Schneidöl

Nagyteljesítményű fúró és vágóolaj

A legtisztább menetvágáshoz, kíméli a szerszámot. Ötvözött és ötvözetlen acélhoz, öntöttvashoz, alumíniumhoz és egyéb anyagokhoz. Ásványolaj és klórmentes.

Spezial-Löser

Különleges cimke eltávolító

A CARAMBA különleges cimke eltávolító makacs szennyezések (pl. ragasztóanyag-maradék vagy gyanta) maradéktalan eltávolítására szolgál.

Kupferpaste

Nagyteljesítményű rézpaszta

Véd korrózió rásülés és berágódás ellen. Tökéletesen használható szerelő kenéshez. Magasnyomás álló, tapadás és dörzsölésálló.

MotorenUndGehauseDichtmasse

Nagyteljesítményű motor és háztömítő massza

Kémiailag stabil, nem zsugorodik, hőálló. Piros és fekete kivitelben kapható.

Flüssigmetall 2X

Folyékony fém

Gyorsan kikeményedő, kétkomponensű ragasztó. Jól megtapad acél, öntöttvas, alumínium, réz, kerámia, beton, fa, műanyag stb. felületen. Kikeményedés után mechanikai megmunkálásra alkalmas.

Edi-Speziallöser

Aktív EDI speciális rozsdaoldó

A hatóanyag extrém gyorsan behatol és eltávolítja a szennyező kérget, olajmaradékot, elgyantásodott részeket.

Kettenspray

Nagysebességű lánc spray

A CARAMBA Nagysebességű lánc spray egy szintetikus, színtelen zsír, mely kiválóan alkalmas a nagy forgási sebességű motorkerékpár lánc ápolásához.

Mehrzweck-fett

Nagyteljesítményű többcélú lítium zsír

Átlátszó, általános lítium zsír. Csökkenti a súrlódást és kopást, forró vízzel és gőzzel szemben ellenálló. -30°C és +120°C között hőálló.

Felgenreiniger

Aktív keréktárcsa tisztító

Az aktív keréktárcsa tisztító egy semleges PH-értékű szer, mely minden keráktárcsához használható. Aktív tisztítás nehezen hozzáférhető helyeken is.

Glasreiniger-Schaum

Intenzív üvegtisztító hab

A CARAMBA intenzív üvegtisztító hab üveg és mindenféle sík felület belső és külső tisztítására szolgál.

Perfekt klima

Perfekt klíma

Megszünteti a por és szennyeződés lerakódás okozta szagokat, eltávolítja a baktériumokat és gombákat. Megszünteti a kárpit és szőnyegek kellemetlen szagát.

Schaumreiniger

Aktív habtisztító

A CARAMBA Aktív habtisztító ideális szer a gépjármű belső kitakarításához. Minden lemosható felületre, pl. műanyagra, sima bőrre, üvegre, stb., valamint kárpitra is alkalmazható.

Drosselklappen und Ansaug - reiniger

Nagyteljesítményű fojtószelep és szívórendszer tisztító

Oldja az elszenesedett maradványokat és a gyantásodott részeket. Javítja a kipufogógáz összetételét és megakadályozza a teljesítmény csökkenést.

Tegerel

Kéztisztitó krém

Tegerel koncentrált, kiváló minőségű, bőrbarát kéztisztító krém.