Caramba

Bela mast za prskanje


WeisesSpruhfet

Sredstvo za podmazivanje i zaštitu od korozije kod jako opterećenih delova. Jako dobro prianja i otporna je na vodu i zbog toga obezbeđuje trajno podmazivanje zglobova, valjaka, ležajeva itd. (VKA vrednost 1400 N). Odlična sposobnost tečenja. Postojana na temperaturi od -30°C do 150°C. Bez silikona.

Primena:
Pre upotrebe dobro protresite dozu. Poprskajte dobro očišćena i suva mesta i pustite da se osuši. Molimo da se pridržavate tehničkih listova sa uputstvima.

Boca je pod pritiskom. Zaštititi od sunčevih zraka i temperatura iznad 50°C (npr. od vatre). Nakon upotrebe ne otvarati na silu i ne spaljivati. Ne prskati prema vatri ili na užarene predmete. Bez obilnog provetravanja moguć je nastanak smeša koje mogu eksplodirati. Štetno za organizme koji žive u vodi, može dugotrajno štetno delovati u vodi. Čuvati izvan dohvata dece. Čuvati odvojeno od izvora paljenja-zabranjeno pušenje. Ne udisati aerosol. Koristiti samo u dobro provetrenim prostorijama. Ostaci hemikalije i boca moraju se odložiti kao opasan otpad.

500ml Item No.6071851