Caramba

Komprimirani vazduh


Druckluftspray

Caramba komprimovani vazduh sprej je čist, suv, komprimovani gas, koji deluje kao komprimovani vazduh. On odstranjuje i izduvava fine čestice prašine kroz dugu cev na nepristupačnim mestima. Sprej deluje u bilo kom položaju od 360° u odnosu na ventil. Namenjen i posebno pogodan za čišćenje osetljivih površina jer ne koristi rastvarač. Sprej je bez freona.

Primena:
Postavite priloženu cev u ventil spreja i usmerite prema ciljanoj površini. Za vreme primene, moguce je da gas predje u tečnost, te procuri (prilikom primene javlja se efekat hleđenja). Produženo prskanje bez prekida, dovodi do značajnog hlađenja proizvoda sa gubitkom pritiska. Koristiti u intervalima. Sprej ostaviti kratko na sobnoj temperaturi da se zagreje. Sprej je zapaljiv. Ne koristiti na opremi koja je pod naponom (obavezno isključiti iz struje)

Upotreba: Naneti ravnomerno. Molimo da se pridržavate tehničkom uputstvu.

Sprej je pod pritiskom. Zaštititi od sunca i temperature iznad 50°C.Nakon upotrebe ne otvarati na silu ili zapaliti. Čuvati od izvora paljenja - zabranjeno pušenje. Čuvati van domašaj dece. Ne uzdisati aerosol. Koristiti samo u dobro provetravanom prostoru.

270ml Item No.6285001